Ön itt van: orlenunipetrol.hu > HU/  RÓLUNK/  Célok
Velikost textu:  A AA
Célok

Vevők

Az ügyfelek érdekei és elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ügyfeleinknek joguk van elvárni a megbízhatóságot, a kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat, valamint a legmagasabb színvonalú szakmai segítséget.

Helyi közösségek

Elkötelezettek vagyunk a helyi közösségekkel való tartós kapcsolatok kiépítésében, az integritás, a párbeszéd, a partnerség és a bizalom alapján. Azt szeretnénk, hogy az ORLEN Unipetrol Csoport ne csak a helyi gazdasági fejlődéshez járuljon hozzá, hanem jó szomszédként és értékes vállalati polgárként is érvényesüljön.

Környezet

Különösen elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt, és úgy véljük, hogy meg kell őrizni az egyensúlyt az ipari műveletek és a természeti között.

Üzleti partnerek

Igyekszünk biztosítani, hogy üzleti partnereinkkel való kapcsolataink integritáson, átláthatóságon, kölcsönös tiszteleten és szakszerűségen alapuljanak. Beszállítók és más partnerek kiválasztása során együttműködünk, ügyelünk arra, hogy betartsuk az alkalmazandó törvényeket és szabályokat, valamint a szabad piaci elveket (vonzó árképzési feltételek, az áruk és szolgáltatások minősége, milyen mértékben felelnek meg igényeinknek és elvárásainknak, a vállalat megbízhatósága és szakszerűsége), miközben biztosítjuk a folyamatok átláthatóságát.

Beszerzés és beszállítók

Információ a beszállítóknak

Tisztelt üzleti partnerek, tisztelt beszállítók! Szeretnénk tudatni Önökkel, hogy az ORLEN Unipetrol csoporton belüli anyagok és a szolgáltatások beszerzését az ORLEN Unipetrol RPA s.r.o. beszerzési osztálya biztosítja. Célunk a vásárlási folyamat egyszerűsítése és a szállított termékek és szolgáltatások minőségi színvonalának biztosítása. Az alapvető előfeltétel elsősorban a megbízható, versenyképes és ellenőrzött beszállítók kiválasztása és együttműködése. Kiválasztjuk szállítóinkat, miközben szigorúan betartjuk az átláthatóság, az egyenlő bánásmód és a megkülönböztetés-mentesség elveit. Ami az energiafogyasztásra gyakorolt hatást illeti, a beszerzési energiaintenzitást a beszerzési folyamat kiválasztott területein (például beruházási projektekben) is értékelik.

 
 

ORLEN UNIPETROL CSOPORT MÁRKÁK